Skip to main content

Välkommen att träna på våra anläggningar!

På Landeryds Golfklubb har vi fantastiska träningsmöjligheter med den senaste teknologin där alla är välkomna att träna. 

Landeryd, Bogestad

Här erbjuder vi en driving range, korthålsbana, övningsbunkrar, puttgreener, inspelsgreener mm. Vår driving range är utrustad med Trackman där du kan få direkt feedback på dina slag samt spela banor.

Landeryd, Vesterby

Här erbjuder vi driving range, puttinggreener, övningsområde med 5 inspelsgreener, bunkrar mm. Vesterby med sitt träningsområde är en populär anläggning för träningsläger.

Prisättning Range

 Antal bollar
 30 st  57 st
 76 st
 100 st
 Swish  47 kr  83 kr  103 kr  125 kr
 Bollkort  36 kr  66 kr  80 kr  100 kr

Bollkort kan laddas direkt i bollmaskinerna eller i någon av våra Receptioner samt Shop.

Vi bjuder på rangekortet. 

Trackman Range

Landeryd Trackman Range, Bogestad

På markplan finns det bås med 10 mattor som är väderskyddade med infravärme. I varje bås finns det 2 mattor. En bokning är avsedd per matta. Till varje matta finns det en Trackman-skärm.

På övre plan finns det 14 mattor. Till varje matta finns det ett stativ för din mobil eller surfplatta som du använder dig av för att använda Trackman. 

Priser per matta och timme (kostnad för bollar tillkommer)
Båsen:    100 kr 
Taket:      50 kr

Med hjälp av Trackman kan du träna och få direkt feedback på dina slag, spela olika banor eller utmana dina kompisar. Skapa ett Trackman-konto för att få ut det mesta av upplevelsen!

BOKA DIN MATTA - SWEETSPOT

Simulatorgolf

Landeryd inleder samarbete med Linköping Indoor Golf

Landeryd har inlett ett samarbete med Linköping Indoor Golf för att skapa möjlighet till en stimulerande golfupplevelse via simulatorgolf i vår nya rangebyggnad på Landeryd.

I simulatorn finns Trackman installerat. Med hjälp av Trackman kan du träna och få direkt feedback på dina slag, spela olika banor eller utmana dina kompisar.

Kom in i värmen och spela simulatorgolf i Linköping Indoor Golfs simulator på Landeryds Driving Range!

BOKA DIN MATTA - SWEETSPOT

Med modern teknologi till vår hjälp kan vi göra vårt jobb ännu bättre och få reda på saker som tidigare har varit svåra att se med blotta ögat. 

Trackman/ Flightscoope

Med hjälp av radar kan vi mäta vad bollen gör för att sedan koppla det till tekniken. Vi kan lättare hitta rätt skaft och klubbhuvuden som passar just din swing vid en utprovning. 

deWiz

Med hjälp av denna enhet på din arm så får du direkt feedback på vart dina händer befinner sig i tid och rum. Detta gör att vid en svingkorrigering så får du i samma stund reda på om du gör rätt eller fel. Ett perfekt verktyg om man vill lära sig slå längre eller bli bättre på sitt närspel.

Capto golf

Capto golf är en enhet som man fäster på sin putter för att få värden på vad exakt vad klubbhuvudet gör. Optimera din puttning genom att hitta rätt putter eller få feedback på vad du kan göra bättre